Ens veiem a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya

2014 El 24, 25 i 27 d’octubre de 2014 se celebra la tercera edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), al recinte Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu de Palomar.

La FESC vol ser un punt de trobada i aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones. A l’espai fira i a les taules de debat trobareu experiències, xerrades, projeccions i tallers al voltant de l’habitatge, l’alimentació, l’oci, el coneixement, el cooperativisme, la comercialització justa, els serveis a les persones i les empreses, les finances i les assegurances ètiques, entre d’altres molts temes. Les darreres edicions, a més, i gràcies a les aportacions de la Comissió de gènere de la Xarxa d’Economia Solidària (XES), s’està introduïnt la perspectiva feminista.

La Fira d’Economia Feminista participarà de la taula “Articulació moviment econòmia solidària i moviment feminista”, que tindrà lloc diumenge 26 d’octubre, a les 10h, a la sala Santos Hernández. cartel2

En la mateixa línia, dissabte 25, a les 11h, es presenten les conclusions i recomanacions de la investigació “Femení plural: les dones i les cooperatives”, a la sala Regina de Lamo, a l’Ateneu L’Harmonia (1a planta Aula 12-13).

I finalment, el mateix dissabte a les 12:30h, també a la sala Regina de Lamo, les companyes de Fil a l’agulla impartiran el taller “La cura en el centre de l’organització del treball”.

Us animem a apropar-vos a la FESC i a participar de la deliciosa aliança entre moviment cooperatiu i economia feminista!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s