Paradetes

iACTA Sociojuridica SCCLP. Cooperativa d’advocades. Nuestro proyecto cooperativo tiene como ejercicio profesional la abogacía con una clara vocación social. Se trata de la prestación de un servicio de asesoramiento jurídico integral, compuesto por el asesoramiento jurídico, gestoría social y representación letrada potenciando el concepto de justicia restaurativa a través de las resoluciones pacíficas del conflicto. Reivindicando, a su vez, la función social del abogado, así como su compromiso con los problemas sociales actuales.

La Ciutat Invisible. La Ciutat Invisible és un projecte cooperatiu i autogestionari que té com a objectiu la construcció d’alternatives laborals al treball precari que ens imposa el sistema econòmic capitalista. La nostra activitat està dirigida a crear i difondre continguts crítics
que impulsin processos de transformació política i social.

Ca la Dona.  Es un espai feminista de trobada i relació, obert a la participació i a les propostes de les dones que ho desitgin. És un espai físic, però, sobretot, simbòlic, un lloc d’experiències polítiques, de reflexió i producció de pensament.

Col·lectiu Punt 6Somos una agrupación de profesionales de diferentes áreas que nos preocupa e interesa repensar las ciudades, los barrios y las arquitecturas para favorecer una vida sin discriminaciones de ningún tipo. Trabajamos por una ciudad que sea el reflejo de una sociedad que es diversa y aceptando esta diversidad pueda construir sus espacios de manera inclusiva.

Entrepobles. Entrepueblos/Entrepobles/Entrepobos/Herriarte es una asociación independiente y laica, impulsada en 1988 por los Comités de Solidaridad con América Latina que, a través de la Cooperación Internacional Solidaria, la sensibilización social, la Educación para el Desarrollo, la incidencia política y el apoyo a los movimientos sociales emancipatorios, trabaja en la búsqueda de una justicia que permita la satisfacción para cualquier persona, tanto mujeres como hombres, y en cualquier lugar del mundo, de los Derechos Humanos, políticos, económicos, sociales y culturales. .

Cooperativa de Tècniques. Som un grup de feministes a les que ens agraden les màquines i que pensem que el nostre treball amb elles pot ser una forma d’intervenció social. Treballem en la producció d’imatges, so i espectacles, formació i investigació. Som streamers, directores de fotografia, càmeres, sonidistes, coloristes, ‘web-misstress’, artistes de l’stop-motion, elèctriques, editores, vjs. Som una productora, laboratori d’aprenentatge i amigues.

Gatamaula. Som un col.lectiu de dones feministes revolucionàries que ens organitzem per fer front al sistema heteropatriarcal capitalista.

Cúrcuma . Som una associació que promou la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, transfeminista i comunitària

Pa del Montmany. Pa ecológic.  Ja  nos ens alimenten les molles, ja volem el pa sencer. Contacte: volemelpasencer@gmail.com

Sindillar. Sindicato de Trabajadoras del Hogar y del Cuidado

La Desastreria. “Desde fa molt fins l´any 2007, vaig estar “ empresonada” dins la industria de la moda en la part més freda , com a Product Manager a dues grans multinacionals del sector ( Mango , Inditex ) . A partir de l´any 2008, un cop alliberada de las imposades barreras del sistema, començo a empoderar-me a través de la roba i la creativitat. Obro Al 2009 La Desastreria, una work shop pensada unicament en fer i oferir al mercat tot allò que sento, penso i creo per mantenir-me en complet equilibri amb mi mateixa i el trosset de món que vull que m´envolti”

Espai Contrabandos.  “Es un espacio para la edición independiente y el libro político, en el centro de la ciudad de Barcelona, donde se ofrecen los libros de pensamiento político de las editoriales asociadas a Contrabandos… entre otras y muchas cosas más: presentaciones de libros, grupos de lectura, itinerarios de lectura, espacio de descanso, y comidas de prospección…Desde un uso de lo político en sentido amplio, y  por tanto más allá de las instituciones y los partidos; político como pensamiento crítico, como eso con lo que convivimos en nuestra cotidianidad…”

Associació de dones magrebines El Farah. Grup de dones immigrants que  treballen per l’aproximació entre diferents cultures que conviuen a Sant Boi. Associació referent a la també a d’altres municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès.

Badagats.  Somos una protectora con más de 150 gatos en sus instalaciones que se encarga de los cuidados y del bienestar de los pequeños felinos.

Plataforma Territoris Oblidats/ Las Pieceras: treball extra-domèstic. “Las Pieceras: treball extra-domèstic S.A.” consisteix en la realització d’un conjunt d’entrevistes, en les quals es recullen experiències i vivències de la vida quotidiana de les dones. Uns relats amb els quals volem fer visibles els diversos i múltiples processos de treball que realitzaven i realitzen en el dia a dia les dones, com són: els treballs domèstics, de cures i remunerats.

La Verònica Cartonera.  Editorial. Reivindica el món del cartró reutilitzat i segueix l’estela de les editorials CARTONERAS de llatinoamerica. Contempla tot el cicle de vida d’un llibre: escriptura, maquetació, creació de les portades, de forma artesal, cap igual a una altra; enquadernació; promoció, distribució i venda… I, més enllà, farà tallers, recitals, xerrrades, presentacions…

Cooperativa Titània-Tascó.  Titània dones per la Salut, , va sorgir per donar resposta al desig i la necessitat de moltes dones i de les seves parelles d’acollir la seva criatura a casa, de tenir cura de la seva salut i de la seva maternitat i paternitat, el respecte a les seves decisions de com, on i amb qui volien parir, des d´una elecció lliure, informada i responsable, va continuar en l´Acompanyament i l´Assistència del part a casa.

Nurgaia .NURGAIA ofereix productes de cosmètica natural el.laborats de manera artesanal.

Jipas del Bages. Agroecologia i són del Bages.

Café Rebeldía. Café solidario de comercio justo y rebelde, 100% café de Chiapas de las Montañas del Sureste Mexicano. Cultivado con prácticas ecológicas y cosechado con dignidad.

La Directa.  La Directa és un mitjà de comunicació en català d’actualitat, investigació, debat i anàlisi. Amb vocació d’independència, volem exercir la funció social de denunciar els abusos i les injustícies i potenciar les alternatives. i.Les persones que integrem aquest projecte assembleari, autogestionat i descentralitzat entenem la comunicació com una eina de transformació social i no com a simple mercaderia o negoci. Per aquesta raó, la Directa vol ser una eina comunicativa per visualitzar les pràctiques dels moviments socials, els projectes polítics, socials i culturals que plantegen un model alternatiu a l’actual i els col·lectius invisibilitzats per la majoria de mitjans de comunicació.

Narinan. Narinan se creó hace 5 años para mostrar pequeñas cosas que alimentan mi alma. Artículos de aseo  que cuidan el planeta y son útiles en nuestra vida cotidiana. Pequeños lujos asequibles a todos. Jabones que se funden en nuestra piel dejándola hidratada suave y perfumada. Cosméticos que nos miman sin añadir substancias poco saludables. Accesorios que usamos en el día a día hechos a mano cuidando todos los detalles.

A2MANS desarrolla la creatividad a través de la artesanía y los complementos. Nos inspiramos en distintas culturas y estilos para crear piezas ÚNICAS y ORIGINALES. Utilizamos telas africanas, telas vintage, técnicas de macramé, engarzado de cuentas y semillas, para nuestros collares, pulseras, pendientes, anillos, bolsos y ropa.A2MANS elabora cada pieza con tiempo y cariño haciendo que cada una sea especial.

El Tigre de Paper. Vol ser més que una editorial, pretén ser un projecte cultural des d’on desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en llengua catalana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s